Громада м. Винники на Львівщині передала військовій частині акумулятори

Громада м. Винники на Львівщині передала військовій частині акумулятори

18.04.14 10:41 0 657
17 квітня, одній із військових частин Повітряних сил Збройних сил України, яка дислокується на Львівщині, представники громадськості невеличкого міста Винники передали 16 акумуляторних батарей.

Про це повідомили у Регіональному медіа-центрі МО України (м. Львів).

Як пояснив громадський активіст, голова міського осередку «Просвіта» Любомир Білоус, ідеєю допомогти українському війську пройнялася вся громада Винник, і на загальних зборах вирішували, як найкраще це зробити.

«На зібрання ми запросили військових, які й окреслили нам їхні нагальні потреби, – розповів Любомир Білоус. – Городяни висловлювали різні думки щодо форм допомоги, але згодилися на тому, що військових потрібно підтримати адресно: зібрали кошти, закупили необхідні матеріальні цінності і передали безпосередньо у військову частину».

Як зазначив активіст, пожертви люди зносили в церкви, іноді віддаючи останні заощадження, аби хоч якось підтримати захисників Вітчизни. Активісти, у свою чергу, знайшли можливість придбати акумуляторні батареї за цінами виробника, щоб придбати більшу кількість. Загалом мешканці Винників пожертвували на військо близько 21 тис. гривень.

«Армія завжди була з народом і всіляко підтримувала мирне населення у скрутну хвилину, тепер настала черга народу бути з армією, – звернувся до військовослужбовців Любомир Білоус. – Ці акумулятори, які я маю честь передати для вашої військової частини від нашої громади, є першим внеском у справі допомоги війську».

Командир військової частини підполковник Володимир Мельник подякував громаді міста Винники за їхню турботу та підтримку Збройних сил України і запевнив, що військовослужбовці ввіреної йому частини із гідністю боронитимуть українську землю. Він також одразу дав розпорядження підлеглим щодо оприбуткування отриманих акумуляторних батарей та видачу їх у відповідні підрозділи.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинська міліція ...
Наступна новина: На Львівщині триває ...

КОМЕНТАРІ