В Івано-Франківську втретє реалізовується міський конкурс проектів та програм

В Івано-Франківську втретє реалізовується міський конкурс проектів та програм

18.04.14 08:50 0 601
Відбулось засідання конкурсної комісії з розгляду проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства

16 квітня 2014 року у міській раді відбулось засідання конкурсної комісії міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства.

У Івано-Франківську вже третій рік поспіль реалізовується міський конкурс проектів та програм. Метою конкурсу є відбір проектів та програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів міського бюджету та спрямовані на розв’язання актуальних проблем громадянського суспільства.

Під час комісії було розглянуто усі проектні заявки подані на участь у конкурсі 2014 року. Від так, у результаті розгляду поданих проектів комісією прийнято рішення рекомендувати міській раді на своєму черговому засіданні затвердити фінансування 29 проектів органів самоорганізації населення, 16 проектів благодійних організацій при освітніх закладах міста, 16 проектів громадських організацій, 4 проекти засобів масової організації та 2 проекти подані громадами приміських сіл міської ради.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ