Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пожежної охорони

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пожежної охорони

18.04.14 15:18 0 708
Урочисті заходи з нагоди професійного свята – Дня пожежної охорони – в Управлінні ДСНС в області розпочалися богослужінням біля капли­чки Пре­­святої Богородиці на території державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківська. Отець Юрій провів молебень для ветеранів та працівників Управління ДСНС в області, зазначивши, що професія пожежний-рятівник – одна з найнебезпечніших та найпотрібніших, адже у випадку біди рятувальники беззастережно жертвують своїм життям заради порятунку ближнього. Священослужитель зазначив, що це свято пожежників збігається з важливим релігійним святом – встановленням пресвятої Євхаристії. Також присутні помолилися за душі всіх, хто загинув, виконуючи свій професійний обов’язок.

Продовжуючи урочистості, зі словами поваги та вдячності до ветеранів пожежної служби Прикарпаття, звернувся начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький, який відзначив вагомий внесок ветеранів служби у забезпечення пожежної та техногенної безпеки краю, примноження славних традицій рятувальників Івано-Франківщини, поглиблення людської вдячності та поваги до представників мужньої професії пожежника-рятівника. Також він привітав ветеранів з майбутнім світлим святом Воскресіння Хрестового.

Після чого всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про тих, хто загинув при виконанні службових обов’язків, а також переглянули фільм про становлення пожежної охорони на Прикарпатті та про сучасні будні прикарпатських рятувальників.

У відповідності до розпорядження голови Івано-Франківської ОДА та наказу начальника Управління ДСНС в області ветеранів служби було нагороджено відзнаками та грамотами. Як зізнаються самі ветерани, за період своєї служби кожен з них за на­прямком діяльності намагався добросовісно виконувати свою роботу, допомагаючи молодим працівникам якнайкраще адаптуватися в колективі, проявити свої професійні здібності, а відзначення професійного свята – це ще один переконливий доказ, що про них не забувають, адже такі свята додають їм ще більше наснаги до життя.

У рамках святкування Дня пожежної охорони працівники Управління відвідають Зарваницький духовний центр.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех звернулася до ...
Наступна новина: Бердиєв більше не ...

КОМЕНТАРІ