У Львові призначено службове розслідування за фактом виявлення нетверезого водія-міліціонера

У Львові призначено службове розслідування за фактом виявлення нетверезого водія-міліціонера

18.04.14 16:24 0 672
Його затримали працівники ДАІ Львова спільно з активістами місцевого Автомайдану. Справа перебуває на особистому контролі керівництва ГУМВС України у Львівській області.

16 квітня під час патрулювання міста працівники львівської ДАІ спільно з активістами місцевого Автомайдану близько першої години ночі на вулиці Пасічній зупинили легковий автомобіль, яким керував водій у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, чоловік не мав при собі посвідчення водія.

Пізніше було встановлено, що за кермом автомобіля перебував працівник одного з райвідділів міліції Львова.

За цим фактом складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За цим фактом призначено службове розслідування. Справа перебуває на контролі керівництва ГУМВС України у Львівській області.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі 49 сесія ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ