У Львівській області у Дрогобичі відбувся конкурс серед дільничних інспекторів міліції

У Львівській області у Дрогобичі відбувся конкурс серед дільничних інспекторів міліції

18.04.14 08:33 0 674
Дільничний інспектор міліції впродовж всієї служби в органах внутрішніх справ постійно спілкується з громадськістю, надає допомогу громадянам. Народний міліціонер, якого люди знають, можуть довіряти і співпрацювати з ним.

Дільничні міліціонери знаходиться постійно у всіх на вигляді, працюючи з раннього ранку до пізнього вечора, практично без вихідних, щодня спілкуються з населенням і дуже часто в одній людині громадяни поєднують слідчого, оперативника, психолога.

Міліцейська робота важка, про те правоохоронці мужньо несуть тягар міліцейської служби. Серед дільничних інспекторів Дрогобицького міського відділу міліції відбувся конкурс в якому переміг дільничний інспектор молодший лейтенант міліції Микола Дівчур. За час проходження служби Микола Дівчур зарекомендував себе з позитивної сторони.

До виконання своїх службових обов‘язків ставиться чесно і добросовісно, проявляє ініціативу в роботі. Правоохоронець обслуговує 15 вулиць в місті Дрогобичі. З початку року притягнув до адміністративної відповідальності 48 правопорушників. Сприяв у розкритті злочинів допомагаючи своїм колегам, особисто розкрив 4 злочини загально-кримінальної спрямованості.

За характером спокійний , врівноважений . В спілкуванні з громадянами ввічливий, коректний. Користується авторитетом і повагою серед колег по роботі.

Микола Дівчур проводить профілактично-роз'яснювальну роботу серед населення з метою формування у свідомості громадян, особливо молоді, правової культури, негативного ставлення до суспільно небезпечних явищ.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ