У Львівській області західне управління Військової служби правопорядку завдяки доброчинцям отримало бронежилети

У Львівській області західне управління Військової служби правопорядку завдяки доброчинцям отримало бронежилети

18.04.14 16:45 0 671
15 сучасних бронежилетів високого класу захисту отримали військові Західного територіального управління Військової служби правопорядку від групи компаній ТКС. Підприємство відгукнулося на звернення Львівської облдержадміністрації підтримати українське військо.

«Військові надали Львівській облдержадміністрації перелік необхідного екіпірування та обладнання, – розповідає голова ЛОДА Ірина Сех. – До нас телефонують громадяни і цікавляться, що саме потрібно військовим, обирають зі списку те, що можуть придбати. Так, завдяки доброчинцям дві військові частини отримали матраци, постіль, ковдри для забезпечення побуду мобілізованих, а також екіпірування та технічне устаткування. Зокрема, звернувся начальник територіального управління військової служби правопорядку полковник М. Бобик, який зазначив у переліку потреб бронежилети, і підприємство вирішило їх придбати».

Додамо, що військовим зі служби правопорядку також необхідні радіостанції транкінгового зв’язку, розвантажувальні жилети, кобури, каски, біноклі для прихованого спостереження, датчики вітру та інше.

Нагадаємо, на Львівщині створено Фонд підтримки Українського війська. Зокрема, у Львівській облдержадміністрації є перелік екіпірування та обладнання, якого потребують вояки.

Про ці потреби можна дізнатися за телефоном гарячої лінії: 0-800-501-727. Також можна переказати кошти на спеціально створений гривневий рахунок: у «Приватбанку» № 29244825509100, МФО 305299 ЄДРПОУ 14360570, № картки 5168742067384929.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ