У Львівській області для організованих груп туристів спрощено процедуру проходження через державний кордон

У Львівській області для організованих груп туристів спрощено процедуру проходження через державний кордон

18.04.14 11:02 0 706
З метою прискорення процедури проходження прикордонного оформлення на польсько-українському державному кордоні в межах Надбужанського відділу Прикордонної варти Республіки Польща з 01.04.2014 року створено можливість комфортного проходження прикордонного оформлення осіб, які перетинають державний кордон автобусами виключно організованими групами туристів.

Про це повідомили в департаменті міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації.

Основним елементом цієї можливості є попередження прикордонних служб про запланований перетин кордону через вибраний пункт пропуску організованою групою туристів автобусом.

Для цього необхідно подати заявку на переїзд автобуса щонайменше за 48 годин до запланованого перетину кордону та правильно заповнити формуляр, який розміщений на Інтернет-сторінці Надбужанського відділу Прикордонної варти в закладці «ЗАЯВКА НА ПЕРЕТИН» (ZGLOS PRZEJAZD) www.nadbuzanski.strazgraniczna.pl.

Окрім цього, нагадуємо, що з української сторони також є можливість прискорення процедури проходження прикордонного контролю організованими туристичними групами, які слідують через міжнародні пункти пропуску державного кордону України.

Із детальною інформацією щодо перетину кордону організованими туристичними групами в автомобільних пунктах пропуску можна ознайомитись на Інтернет-сторінці Державної прикордонної служби України у розділі «Діяльність органу» www.dpsu.gov.ua/ua/activities/skipping/skipping_21.htm

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ