Львівська обласна організація ВО "Свобода": Заява Львівського "УДАРу" це інформаційний привід для ворожих сил

Львівська обласна організація ВО "Свобода": Заява Львівського "УДАРу" це інформаційний привід для ворожих сил

18.04.14 12:26 0 712
"Факти, викладені в заяві Львівської обласної організації політичної партії "УДАР", не відповідають дійсності, а сама заява це додатковий інформаційний привід, який, на жаль, використають у своїх інтересах сепаратисті і п'ята колона". На цьому наголосила Львівська обласна організація ВО "Свобода" з приводу заяви львівського осередку партії "УДАР", поширеної 17 квітня 2014 року. У своїй заяві з цього приводу Львівська обласна організація ВО "Свобода" висловлює жаль, що місцевий осередок "УДАРу" "вдається до таких "розбірок" містечкового масштабу на тлі тривожних подій, в обставинах, коли кожен українець переживає за мир і цілісність своєї держави".

"Справді, виглядає, що за цей час Львівська облдержадміністрація зробила замало. Хотілося б значно швидше провесті кадрові зміни, отримати на посади керівників силових структур достойних професійних людей, однак ці рішення мало залежать від голови ОДА. Так, хотілося б зробити більше, але доводиться працювати в умовах, коли на кожному кроці чекаєш підступу не тільки від ворогів, а й від союзників, які, здавалося б, мали підтримати, бо ж робимо спільну справу.

Від самого початку ми запросили до співпраці представників політичних партій "Батьківщина" та "УДАР". При поданні кандидатур голів райдержадміністрацій було максимально враховано їхні пропозиції, а також думку громадськості. Так, представниці "УДАРу" Оксані Юринець було запропоновано посаду заступника голови ЛОДА, однак вона відмовилася від пропозиції – очевидно, не наважилася розділити відповідальність за ситуацію в області.

Щодо так званого люстраційного списку, то докладено чимало зусиль, аби було звільнено одіозних посадовців. Частина із тих 11 вже не займають свої посади на Львівщині, щодо кількох відповідним центральним органам влади зроблено подання прохання про звільнення, ще кілька перебувають на лікарняному, який рано чи пізно скінчиться і водночас закінчиться їхнє перебування на посадах.

Категорично спростовуємо закиди ЛОО ПП "УДАР" про "сумнівну управлінську ефективність кандидатів на посади заступників голови ЛОДА". Кандидат на посаду першого заступника Йосиф Ситник, якого звинувачують в тому, що він "жодного дня не працював у владі і не має досвіду роботи у господарському комплексі", насправді працював у головному управлінні економіки Львівської обласної державної адміністрації на посадах провідного спеціяліста та начальника відділу, окрім того, це досвідчений економіст, науковець з кандидатським ступенем. А Володимир Харчук, який, за версією "УДАРу", є "вихідцем із "багатого на кадровий потенціял" Бродівського району і не працював на посаді вище рівня заступника голови РДА", насправді народився і живе у Львові, не є членом ВО "Свобода" і ніколи не працював ні заступником голови РДА, ні на інших державних посадах з огляду на свій молодий вік. Водночас він має досвід юридичної практики та роботи на комунальному господарському підприємстві. І вже зовсім немає жодного гріха в тому, що керівником апарату ЛОДА є дніпропетровець Мирослав Трещов, який має серйозний управлінських досвід, зокрема діяльності в уряді, є кандидатом економічних наук і, до слова, не є членом ВО "Свобода". Тобто інформація, яку оприлюднив "УДАР", абсолютно недостовірна.

Дуже прикро, що "УДАР" вдається до таких "розбірок" містечкового масштабу. Ці гучні, хоч і голослівні, звинувачення лунають на тлі тривожних подій, в обставинах, коли кожен українець переживає за мир і цілісність своєї держави.

Ця заява "УДАРу" – додатковий інформаційний привід для сепаратистів та п'ятої колони. Бо як можна закликати українців до єдності, якщо водночас ви в межах однієї області сієте чвари між союзницькими політичними силами?", – йдеться в заяві свободівців.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луганську мітинг за ...

КОМЕНТАРІ