Чернігівських рятувальників привітали із професійним святом - Днем пожежної охорони

Чернігівських рятувальників привітали із професійним святом - Днем пожежної охорони

18.04.14 10:13 0 644
17-го квітня в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області відбулися урочисті збори з нагоди професійного свята – Дня пожежної охорони.

З теплими вітальними словами до присутніх звернувся виконуючий обов’язки начальника Управління підполковник служби цивільного захисту Олександр Пугач. Він зачитав привітання Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, виконуючого обов’язки Голови ДСНС України Анатолія Бойка та зазначив, що саме працівниками пожежної охорони щорічно ліквідовуються десятки тисяч пожеж, з вогняного пекла рятуються тисячі людських життів. Крім того, пожежні України першими прийняли удар Чорнобильської катастрофи. Олександр Володимирович побажав усім співробітникам, ветеранам служби міцного здоров’я, поменше тривожних виїздів та мирного неба над головою.

Ветеран пожежної охорони - заступник начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Володимир Куц підкреслив, що співробітники пожежної охорони завжди залишалися самовідданими служінню народу України та першими йшли у вогняне пекло не знаючи, що чекає їх за димовою завісою.

Наказом керівництва Управління ряд співробітників гарнізону заохочено з нагоди професійного свята.

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир ХОМКО: «Ми ...
Наступна новина: Будівництво індустріальних ...

КОМЕНТАРІ