У Рівненській області у 5-му Державному пожежно-рятувальному загоні пройшли урочистості з нагоди Дня працівників пожежної охорони

У Рівненській області у 5-му Державному пожежно-рятувальному загоні пройшли урочистості з нагоди Дня працівників пожежної охорони

18.04.14 14:45 0 605
17 квітня у 8-й Державній пожежно-рятувальній частині 5-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Рівненській області відбулися урочистості з нагоди Дня пожежної охорони. На захід було запрошено ветерана пожежної охорони, колишнього начальника Сарненського районного відділу полковника служби цивільного захисту Володимира Шевчука. З нагоди свята, а також за високу професійну майстерність, самовідданість при виконанні службових завдань, свідоме ставлення до виконання своїх обов’язків, високі показники у службовій діяльності ветерану пожежної служби було вручено почесну грамоту. Володимир Шевчук звернувся до всіх присутніх із вітальним словом: «17 квітня вперше ми відзначаємо День пожежної охорони України, свято всіх тих, хто вірою і правдою служить людям, захищаючи їх від вогняної стихії».

Начальник 5-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Сергій Мосійчук також побажав усім вогнеборцям та ветеранам міцного здоров’я, щастя, добробуту, нових досягнень у виконанні покладених на них відповідальних та важливих завдань.

У свою чергу ветерани пожежної охорони на адресу керівництва загону та Сарненського районного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області висловили вдячність за теплий прийом, за те, що їх пам’ятають та шанують.

5- ДПРЗ ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ