У Рівненській області напередодні Великодніх свят рятувальники здійснюють перевірки протипожежного стану культових споруд

У Рівненській області напередодні Великодніх свят рятувальники здійснюють перевірки протипожежного стану культових споруд

18.04.14 09:49 0 658
З огляду на те, що наближається Великдень, працівниками Володимирецького районного сектору Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій вживається ряд заходів щодо забезпечення безпеки громадян під час святкування. У ході перевірок протипожежного захисту релігійних закладів району рятувальники особливу увагу звертають на стан утримання електрогосподарств та приладів опалення, шляхи евакуації громадян, протипожежне водопостачання та автоматичної сигналізації, виконання заходів безпеки при користуванні свічками, наявність у будівлях вогнегасників, знаків пожежної безпеки тощо. Настоятелям церков роз’яснюється порядок дій на випадок виникнення пожежі. Під час перевірки культових закладів працівники Держслужби з НС вручили пам’ятки церковнослужителям, в яких відображені основні правила пожежної безпеки у культових закладів.

Аналогічні рейдові перевірки напередодні Пасхальних свят проводяться в кожному храмі Володимиреччини, а в дні святкування Великодня всі підрозділи пожежно-рятувальної служби району працюватимуть в режимі підвищеної готовності.

Рятувальники Володимирецького району закликають громадян бути уважними при використанні відкритого вогню під час Великодніх богослужінь та дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки.

Володимирецький РС ГУ ДСНС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Великодні свята у ...
Наступна новина: Антитерористичний центр ...

КОМЕНТАРІ