Прокурором Рівненської області проведено особистий виїзний прийом громадян у м. Дубно

Прокурором Рівненської області проведено особистий виїзний прийом громадян у м. Дубно

18.04.14 13:18 0 730
Прокурор Рівненської області Сергій Кубрак провів особистий прийом громадян за місцем проживання заявників. така зустріч відбулася у Дубенській міжрайонній прокуратурі.

Мешканці м. Дубно звернулися до прокурора області з питаннями, що стосувалися сфери земельних правовідносин, зокрема щодо можливих порушень під час будівництва на території міста, невиконання судових рішень, а також розслідування кримінальних проваджень.

Прокурор прийняв звернення для подальшого розгляду. За кожним із них буде проведено перевірку та, за наявності підстав, вжито заходів реагування. На більшість запитань надано правові роз’яснення.

Сергій Кубрак переконаний, що така форма роботи корисна і для мешканців Рівненщини, і для керівництва прокуратури області, оскільки дає можливість оперативно отримувати інформацію про нагальні проблеми людей, надати заявникам необхідний правовий захист.

Зазначимо, що у зв’язку з віддаленістю окремих населених пунктів від обласного центру та неспроможністю людей через матеріальний чи фізичний стан звернутися за захистом своїх прав, прокурор Рівненської області та його заступники регулярно проводять прийом за місцем проживання заявників.

Так, керівництвом прокуратури області заплановано у цьому місяці проведення виїзних прийомів громадян у Корецькому, Млинівському та Сарненському районах.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Маркевичу поки не ...
Наступна новина: Житомирська область: ...

КОМЕНТАРІ