У Рівненській області у Кузнецовську група розлючених молодиків до смерті забили батька однорічної дитини

У Рівненській області у Кузнецовську група розлючених молодиків до смерті забили батька однорічної дитини

18.04.14 09:10 0 1231
13 квітня близько восьмої ранку в чергову частину Кузнецовського міськвідділу по телефону надійшло повідомлення лікаря швидкої допомоги, що в квартирі по місцю проживання помер 28-річний Олександр з Кузнецовська.

Виїхавши на місце події, правоохоронці виявили на тілі чоловіка численні синці на кінцівках, грудній клітці та ран в області правого ока і правого вуха. Щоб встановити причини смерті, труп направили в морг судово-медичної експертизи.

Працівники міліції встановили, що смертельні тілесні ушкодження Олександру завдала група чоловіків. Оглянувши територію поблизу будинку, правоохоронці виявили численні сліди крові на землі та частини скла з битих пляшок зі слідами крові.

Міліціонери встановили, поки дружина Олександра з дитиною були в лікарні, він зі своїм другом напередодні розпивав алкогольні напої. Близько 23 години у дворі біля свого будинку товариші підійшли до перехожих чоловіка та жінки попросити цигарок. Нетверезі чоловіки почали сперечатись, жінка визвала своїх друзів на підмогу.

— Після проведення розтину, експерти зазначили, що смерть Олександра настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми, крововиливу та набряку-набухання головного мозку, зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника слідчого управління Володимир Горшков, полковник міліції. — Зловмисники били скляними пляшками по голові загиблого. Після бійки він прийшов додому, ліг в ліжко і близько сьомої ранку тіло Олександра без ознак життя виявив його друг. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисникам оголошено про підозру, вони на даний момент не затримані, до суду направлено клопотання про подання їх в розшук.

Станіслав ПРИМАК

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області на ...

КОМЕНТАРІ