В Головному управлінні ДСНС у Рівненській області відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пожежної охорони

В Головному управлінні ДСНС у Рівненській області відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пожежної охорони

18.04.14 16:49 0 649
17 квітня в нашій державі відзначається День пожежної охорони України. Свято встановлене у зв‘язку з вагомим внеском працівників пожежної охорони України у справу боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров'я людей, майна від пожеж.

Цього дня в 2-й Державній пожежно-рятувальній частині Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята за участі ветеранів і пенсіонерів пожежно-рятувальної служби краю.

Вітаючи присутніх з Днем пожежної охорони, перший заступник начальника ГУ ДСНС полковник служби цивільного захисту Сергій Крук зазначив, що поновлення професійного свята пожежних є виявом поваги Держави до представників цієї мужньої та вкрай необхідної професії.

“Окремо звертаюся до вас, шановні ветерани пожежної охорони, які усе своє життя присвятили боротьбі з пожежами та рятувальній справі. Ви завжди були, є і будете взірцем служіння рідній Батьківщині. Дозвольте сердечно подякувати за вашу сумлінну і довголітню працю, за вагомий особистий вклад у справу зміцнення пожежної охорони Рівненщини та побажати вам міцного здоров'я, благополуччя, наснаги та багато наповнених земними радощами років життя”, – сказав Сергій Крук.

З нагоди свята ветерани та пенсіонери пожежної охорони були відзначені орденами, медалями й грамотами Головного управління ДСНС і Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України.

Після офіційної частини усім присутнім було продемонстровано відеофільм про бойові звитяги шніх вогнеборців Рівненщини, а також цікаву порівняльну експозицію світлин роботи пожежних-рятувальників минулих десятиліть та теперішнього часу. На завершення заходу для ветеранів було проведено екскурсію однією з найбільших пожежно-рятувальних частин Рівненського гарнізону та територією спортивно-оздоровчого комплексу.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ