Інспектори ДАІ Рівненщини завітали до дитячих садків

Інспектори ДАІ Рівненщини завітали до дитячих садків

18.04.14 15:06 0 688
В області завершився комплекс профілактичних заходів «Тиждень безпеки дорожнього руху». У його рамках особливу увагу працівники Державтоінспекції Рівненщини вирішили приділити не тільки школярам, але й вихованцям дитсадків обласного центру. Завітали правоохоронці у дошкільний навчальний заклад «Ластівка», а також у Центр ранньої педагогічної та соціальної адаптації дітей з особливими потребами «Пагінець».

Хоча вихованцям дитсадків лише чотири – п’ять років, але всі вони добре знають про правила власної безпеки на вулиці. Щодня їм про це розповідають батьки та вихователі. Також цю відповідальну місію виконують і правоохоронці. До діток вони прийшли з пізнавальними плакатами, на яких малюки мали змогу роздивитися різні ситуації, які можуть чекати їх на дорозі.

Малеча захоплено розглядала ілюстрації і вела активний діалог з інспекторами ДАІ. Також діти мали змогу переглянути пізнавальні мультфільми, які в ігровій формі навчають правилам поведінки на дорозі. Адже саме так малеча краще запам’ятовує прості правила дорожнього руху, які є вкрай важливими. Дізналися малюки й про те, де можна їздити на велосипеді та кататися на роликах, аби не потрапити під колеса авто.

- Інспектори ДАІ постійно відвідують навчальні та дошкільні заклади, аби змалечку прищепити дітям звичку неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, – зазначив начальник ВДАІ Рівненщини Олександр Семенюк.

Прес-служба ВДАІ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ