На дорогах Тернопіщини триває ямковий ремонт

На дорогах Тернопіщини триває ямковий ремонт

18.04.14 14:03 0 606
16 квітня розпочалися роботи з ліквідації ямковості з використанням гарячої асфальтобетонної суміші та фрези. Вони здійснюються на дорозі Тернопіль-Львів, у напрямку на Кременець та на дорозі першої категорії у напрямку на місто Чернівці. Задля забезпечення сировиною запрацював асфальтобетонний завод, і вже випущено 90 тон асфальтобетону.

Також тривають роботи з ліквідації ямковості струменево-ін'єкційною технологією із застосуванням емульсії машинами «Мадпатчер». Перевага цієї технології - у відсутності підготовчих робіт.

На Службою автомобільних доріг Тернопільщини ліквідовано ямковості на 1700 метрах квадратних доріг. Ремонтні роботи здійснювались у напрямках на Кременець, Львів, Підволочиськ, Бережани.

« на кременецькому напрямку працює дві бригади, які проводять ямковий ремонт гарячим асфальтобетоном, і дві машини «Мадпатчер». Таким чином ямковий ремонт у цьому напрямку до Великодніх свят плануємо завершити. На дорозі Чортків-Заліщики також працюємо за струменево-інн'єкційною технологією із застосуванням емульсії», - зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ