Команда Тернопільської області з армрестлінгу привезла з Чемпіонату України 13 медалей

Команда Тернопільської області з армрестлінгу привезла з Чемпіонату України 13 медалей

18.04.14 10:08 0 740
З 10 до 12 квітня у Харкові, у Палаці Спорту «Локомотив», тривав Чемпіонат України з армспорту серед юнаків та юніорів. Участь у змаганнях взяли 284 спортсмени із 17 областей України.

На ХІХ Чемпіонаті України серед юнаків і дівчат 1996 року народження і молодших за призові місця боролося 153 спортсмена (109 юнаків та 44 дівчини). Команду Тернопільської області у цій категорії представляло дев’ять рукоборців.

Щодо їхніх результатів, то серед дівчат у ваговій категорії 50 кг Юлія Точинська здобула «бронзу» на праву руку, а на ліву руку була четвертою. Серед юнаків у ваговій категорії до 50 кг Назар Савелюк у змаганнях на ліву руку виборов срібну нагороду, а на праву руку став п’ятим. У цій же ваговій категорії представник тернопільської команди Сергій Сільвеструк на праву руку був шостим, а ліву – восьмим.

У ваговій категорії 55 кг Вадим Очеретинюк на праву руку завоював «срібло», а на ліву – «бронзу». Його колега по команді Павло Ковальчук у цій ваговій категорії на ліву руку був четвертим, а на праву – п’ятим.

У ваговій категорії 60 кг Віталій Якшук на ліву руку став шостим, а на праву – сьомим.

У ваговій категорії 75 кг срібним призером Чемпіонату у змаганнях на праву руку став Олександр Тутов, а на ліву – спортсмен був шостим. Зате Дмитро Шемчук у цій ваговій категорії здобув дві бронзові медалі, оскільки став третім і на ліву, і на праву руку.

А у ваговій категорії 80 кг Олег Петренко здобув звання абсолютного чемпіона, виборовши золоті нагороди у змаганнях і на ліву, і на праву руку.

Усі спортсмени – вихованці тренера-викладача Андрія Пушкаря і представляють ОДЮСШ «Колос».

В результаті, у загальнокомандному заліку тернопільські рукоборці посіли п’яте місце, завоювавши 9 медалей, з яких 2 золотих, 3 срібних та 4 бронзових, і здобувши 80 очок.

А загалом командна боротьба на ХІХ Чемпіонаті України серед юнаків і дівчат 1996 року народження і молодших розгорнулась наступний чином: перемогу здобула команда Полтавської області, у якої 6 золотих і 7 бронзових нагород. Друге загальнокомандне місце посіли представники Дніпропетровської області, у якої 14 медалей (6 золотих, 3 срібних і одна – бронзова). Третіми були спортсмени з Житомирської області (11 медалей – 3 золотих, 4 срібних та 4 бронзових).

Щодо змагань VII-го чемпіонату України з армспорту серед юніорів 1993 р.н. та молодших, то у них взяло участь 131 спортсмен (108 юніорів та 23 юніорки). У цій категорії виступало четверо тернопільських рукоборців. Відтак, дві срібних медалі здобула Наталія Гаврилюк, яка у ваговій категорії 50 кг стала срібною призеркою і на праву і на ліву руку. Тренують спортсменку Андрій Пушкар та В.Стецюк.

У ваговій категорії 85 кг Віталій Лемешко був четвертим на ліву руку і шостим – на праву, а Назар Білінський на обидві руки став дев’ятим.

Зате у ваговій категорії 90 кг Ігор Пасєка виборов титул абсолютного чемпіона, посівши перші місця у змаганнях і на ліву, і на праву руку.

В результаті, юніори-рукоборці – вихованці ОДЮСШ «Колос» – додали до медальної скарбнички області ще чотири нагороди: дві золотих і дві срібних, і посіли у загальнокомандному заліку у цій віковій категорії сьоме місце.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ