Роль готельних закладів Тернопільщини у розвитку внутрішнього туризму

Роль готельних закладів Тернопільщини у розвитку внутрішнього туризму

18.04.14 08:41 0 668
Навчальний семінар для представників готельного бізнесу Тернопільщини організовувало та провело управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації.

Його мета - ознайомлення з місцевим готельним ринком, інформування щодо пропозицій послуг з просування готелів на загальноукраїнському та регіональному ринках з подальшим якісним розвитком ринку України.

Участь у заході взяли готельєри області, викладачі та студенти ТНЕУ і ТНПУ, представник ДП «Тернопільстандартметрологія» та заступник начальника - начальник відділу міжнародного співробітництва і туризму управління стратегічного розвитку міста Володимир Кашицький.

Начальник управління Леся Серетна зазначила: «Наша область має величезний потенціал і можливості для подальшого розвитку готельної і туристичної сфери, ефективного використовування природно-рекреаційних, історико-культурних, туристично-екскурсійних ресурсів, всебічного задоволення оздоровчо-спортивних, пізнавальних, духовних потреб вітчизняних й іноземних туристів, сприятливих умов для активізації діяльності інвесторів у сфері туризму й гостинності.

Для забезпечення сталого розвитку туристичної сфери в умовах поглиблення відносин між Україною і Європейським Союзом необхідне підвищення якості готельної пропозиції до рівня міжнародних стандартів і розширення ринків збуту. Саме для цього, до розмови із готельєрами області, ми запросили професіоналів, які мають величезний досвід роботи в різних сегментах українського готельного ринку і володіють всіма необхідними ресурсами, знаннями і технологіями».

Семінар – ознайомча став початком співпраці між готельним оператором «Прем’єр Інтернешнл» та представниками готельного бізнесу Тернопільщини. Досягнуто попередні домовленості про проведення семінарів для студентів спеціальності «Туризм» та «Готельний бізнес» у вищих навчальних закладах, а також просуванні місцевих готелів на загальноукраїнському ринку.

Довідка: Товариство з обмеженою відповідальністю «Прем’єр Інтернешнл», найбільший готельний оператор України, лідер готельного ринку в сегменті 3, 4, 5 – зіркових готелів

На даний час ТОВ «Прем’єр Інтернешнл» об’єднує 18 готелів, що становить 2022 номери.

ТОВ «Прем’єр Інтернешнл» пропонує повний цикл реалізації готельного продукту, має величезний досвід роботи в різних сегментах українського готельного ринку, а також володіє всіма необхідними ресурсами, знаннями і технологіями.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: «Поставка ...
Наступна новина: В Луцьку родини із Криму ...

КОМЕНТАРІ