На Тернопіллі в Збаразькому та Кременецькому районах рятувальники відзначили 70-ти та 75-річчя створення районних підрозділів Державної пожежної охорони

На Тернопіллі в Збаразькому та Кременецькому районах рятувальники відзначили 70-ти та 75-річчя створення районних підрозділів Державної пожежної охорони

18.04.14 16:58 0 684
16 квітня в Збаразькому та Кременецькому районних відділах Управління державної служби України у Тернопільській області відбулися урочисті заходи з нагоди 70-ї та 75-ї річниці створення в районах державної пожежної охорони.

З нагоди знаменних дат привітати вогнеборців прибув начальник обласного Управління ДСНС генерал-майор служби цивільного захисту Євген Лукавий.

З урочистими словами звернулись до рятувальників Збаразького району перший заступник голови Збаразької адміністрації Яцековський Богдан Ігорович, голова районної ради Кондрацький Олексій Миколайович, виконуюча обов’язки мера міста Пелех Оксана Зеновіївна, а також начальник відділу цивільного захисту районної держадміністрації Батюк Ігор Богданович.

У Кременець на святкування 75-ї річниці створення в районі державної пожежної охорони прибули голова районної ради Кременеччини Смаглюк Андрій Миколайович, перший заступник Кременецького голови райдержадміністрації Даманський Анатолій Іванович, виконуючий обов’язки голови міста Кременець Сімчук Сергій Ростиславович, а також ветерани та пенсіонери пожежно-рятувальної служби.

Вітаючи працівників пожежно-рятувальної служби, керівники району відзначили їх вагомий внесок в цивільний захист населення та територій від руйнівного впливу пожеж та інших надзвичайних подій і ситуацій. А генерал-майор служби цивільного захисту Євген Лукавий в своїй промові підкреслив відвагу та героїзм працівників пожежно-рятувальної служби: «Пожежники – мужні і сміливі люди. Не одне людське життя врятоване ними, не один раз виїжджали вони за сигналом тривоги, надавали людям допомогу там, де було найважче. Тому професія пожежника заслуговує поваги і шани від людей. Бажаю, щоб Ваша праця була на благо людей, на їх безпеку.»

Вітаючи працівників пожежно-рятувальної служби району Євген Лукавий побажав їм здоров’я, миру й злагоди в родинах та завжди повертатися до рідних домівок зі служби живими та неушкодженими.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Ужгороді вручили обласні ...

КОМЕНТАРІ