На Тернопільщині створять батальйон територіальної оборони

На Тернопільщині створять батальйон територіальної оборони

18.04.14 14:44 0 678
Депутати Тернопільської обласної ради затвердили програму матеріально-технічного забезпечення батальйону територіальної оборони Тернопільської області.

Програма матеріально-технічного забезпечення батальйону територіальної оборони області розроблена відповідно до Закону України “Про затвердження Указу Президента України “Про часткову мобілізацію” та Указу Президента України “Про затвердження Положення про територіальну оборону України”.

Співрозробниками програми стали Тернопільський обласний військовий комісаріат та сектори мобілізаційної роботи, з питань запобігання та виявлення корупції, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Тернопільської облдержадміністрації.

За словами ТВО Тернопільського обласного військового комісара полковника Володимира Катинського, метою програми - здійснення заходів щодо матеріально-технічного забезпечення потреб особового складу утворюваного батальйону територіальної оборони області засобами захисту, зв'язку та предметами речового майна і спорядження для підтримання боєготовності та ефективного виконання завдань щодо захисту державного суверенітету і незалежності України.

"Завдання на формування батальйону територіальної оборони покладено на військовий комісаріат, — зазначив полковник Володимир Катинський. — Наразі він не сформований, але у разі поступлення вказівки, ми приступимо до її виконання. Після формування батальйону територіальної оборони, особовий склад повинен пройти бойове злагодження і після чого йому будуть поставлені завдання щодо його призначення".

Варто зазначити, що програма передбачає комплексне розв'язання проблем матеріально-технічного забезпечення особового складу батальйону територіальної оборони області. ЇЇ реалізація здійснюватиметься впродовж 2014 року. Фінансування програми здійснюватиметься за рахунок коштів обласного бюджету та коштів інших джерел. Орієнтовно на виконання програми необхідно понад 4мільйони 700 тис. гривень.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області у ...

КОМЕНТАРІ