На Тернопіллі кременчанка обікрала пенсіонера, якому допомагала по господарству

На Тернопіллі кременчанка обікрала пенсіонера, якому допомагала по господарству

18.04.14 14:24 0 634
Мобільний телефон та 800 гривень вкрала 30-річна жителька Кременця з будинку пенсіонера, котрому допомагала по господарству. Щоправда, телефон повернула потерпілому, а от гроші витратила на власні потреби.

Як встановили правоохоронці, 30-річна кременчанка певний час допомагала 62-річному пенсіонеру по господарству – прибирала, мила посуд та робила іншу хатню роботу, за що отримувала платню. Якось, наводячи лад в будинку, випадково натрапила на мобільний телефон та гроші. Перед спокусою заволодіти чужими речами не втрималася.

Пропажу пенсіонер виявив одразу. У крадіжці запідозрив хатню робітницю, яка своєї провини не заперечувала. Мобільний телефон жінка повернула власнику, а от гроші вже встигла витратити.

Підозрювана запевнила, що згодом поверне вкрадені кошти. Та час минав, а обіцянка так і залишилася порожніми словами. За допомогою потерпілий вирішив звернутися до працівників районної міліції. Там відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ