У Дніпропетровську молодь організувала флеш-моб бойкоту російських товарів

У Дніпропетровську молодь організувала флеш-моб бойкоту російських товарів

18.04.14 12:30 0 657
У середу ввечері в трьох супермаркетах Дніпропетровська патріотично налаштована молодь організувала флеш-моби «Російське вбиває!», спрямовані на бойкот російських товарів. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Близько двох десятків юнаків та дівчат з синьо-жовтою атрибутикою та товарами російських виробників у руках демонстративно впали на підлогу й «померли». Дехто з учасників акції тримав у руках також листівки «Не купуй російське!», портрети Володимира Путіна та плакати з написами «Російське вбиває!», «Кожен товар повернеться кулями», «Кожен покупець російських товарів фінансує війну». ?

Молоді люди також скандували «Російське вбиває!».

За словами координатора акції Владислава Мельничука, таким чином учасники символічно продемонстрували, як придбання російської продукції «впливає на життя громадян України»: кожен придбаний в Україні російський товар – це «ще одна куля у гвинтівку агресора», вважають учасники акції. ?

«Мета акції – донести людям, що, купуючи російські товари, вони спонсорували анексію Криму, а тепер допомагають відібрати у нас Східну Україну. Люди повинні розуміти, що не повинні спонсорувати російську агресію і мають дати відсіч. Перша акція пройшла досить успішно, покупці адекватно на неї реагували. Також не було спротиву з боку адміністрації магазину», – заявив Мельничук.

За даними координатора, схожі акції цими днями молоді люди проведуть й в інших магазинах Дніпропетровська. ?

Флеш-моби у рамках кампанії «Російське вбиває!» відбуваються в Дніпропетровську, Києві, Вінниці, Херсоні, Одесі, Миколаєві та інших містах.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді міліціонери ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ