Луцьк: спортивні та трудові будні в клубі «Лучеськ»

Луцьк: спортивні та трудові будні в клубі «Лучеськ»

19.04.14 10:37 0 758
У Луцькому міському центрі фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» є вісім клубів за місцем проживання. Клуб «Лучеськ» функціонує з вересня 2013 року за адресою вул. Декабристів, 23. Незважаючи на короткий термін функціонування, його керівник, спеціаліст міського центру Наталія Зінь зуміла організувати в цьому мікрорайоні проведення цікавого позашкільного дозвілля, активного відпочинку, фізкультурно-оздоровчих заходів з різних видів спорту.

З 1 по 11 квітня цього року з нагоди Всесвітнього дня здоров'я тривали фізкультурно-оздоровчі заходи «Рух заради здоров'я». Упродовж цих днів у клубі «Лучеськ» діти випробували сили в командних і особистих змаганнях. Хлопчики у різних вікових групах раділи від товариських зустрічей з міні-футболу. А в настільний теніс, один з найулюбленіших видів спорту, грали щодня до 40-45 дітей. Любителі більш спокійного відпочинку змагались у грі в шашки.

Також у клубі діти мають можливість розвивати художньо-естетичні здібності. Свої таланти вони проявляють у малюнках на різну тематику. Стараннями дітей спільно з керівником оформлено куточок з протипожежної безпеки та правил дорожнього руху.

12 квітня вихованці клубу під керівництвом наставника залюбки долучились до проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та «Спорт для всіх — спільна турбота» з упорядкування спортивних майданчиків. Вони прибрали від сміття прилеглу територію до клубу та свій спортивний майданчик, побілили дерева і бордюри, помили вікна приміщення спортивної кімнати, власними силами відремонтували тенісні столи. Адже керівник клубу навчає дітей дбати про спортивне обладнання та бережливо ставитись до майна.

Як зазначає Наталія, не тільки спортивні, але і спільні трудові акції зближають дітей та молодь, згуртовують їх, відволікають від шкідливих звичок і необдуманих вчинків.

Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ