Виконавчому комітету Луцької міської ради присвоять черговий сертифікат якості

Виконавчому комітету Луцької міської ради присвоять черговий сертифікат якості

19.04.14 19:04 0 821
Протягом 16-17 квітня у виконавчих органах міської ради проведено зовнішній ресертифікаційний аудит функціонування системи управління якістю відповідно до міжнародного та національного стандарту ISO 9001. Аудит здійснював провідний аудитор ТОВ «Глобал Сертифік» Підгаєць Павло Петрович.

Виконавчий комітет міської ради співпрацює з цією компанією з 2011 року і неодноразово підтверджував високі стандарти роботи та якість обслуговування громадян і надання адміністративних послуг.

Аудит охоплював питання: управління документацією, надання послуг заявникам, планування та інформування, управління людськими та матеріальними ресурсами, аналіз діяльності та здатність організації до змін і постійного поліпшення роботи.

На підсумковій зустрічі з заступником міського голови, керуючим справами виконкому, уповноваженим з питань якості Юрієм Вербичем провідний аудитор Павло Підгаєць високо оцінив діяльність виконавчих органів та відзначив якісні зміни в методах обслуговування лучан, надання адміністративних послуг, управління та організації зворотного зв’язку з громадянами.

Систему внутрішньої організації роботи виконавчих органів міської ради та їх працівників Павло Підгаєць охарактеризував, як одну з найкращих серед органів місцевого самоврядування. Особливо відзначена робота департаменту «Центр надання адміністративних послуг у м.Луцьку», управління туризму та промоції міста, управління економіки. Також наголошено на системній та кваліфікованій роботі начальників юридичного та загального відділів, відділу кадрової роботи та нагород.

«Виконавчі органи Луцької міської ради працюють як єдиний злагоджений механізм, направлений на задоволення потреб лучан, реалізації їх вимог, випередження їх очікувань та поліпшення якості життя громадян. Система управління якістю у Луцькій міській раді є справді дієвою завдяки розумінню міського голови Миколи Романюка та його заступників, які постійно працюють над вдосконаленням політки якості», - зазначив Павло Підгаєць.

Як повідомив заступник міського голови, керуючий справами виконкому, уповноважений з питань якості Юрій Вербич, за результатами зовнішнього ресертифікаційного аудиту буде зроблено висновок про чергове присвоєння виконавчому комітету Луцької міської ради сертифікату якості на відповідність діяльності вимогам міжнародного та національного стандарту ISO серії 9001.

Довідково: система управління якістю відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001 у виконавчих органах Луцької міської ради впроваджена у 2006 році рішенням виконавчого комітету 05.10.2006 № 495-1 і вже понад 7 років ефективно функціонує у діяльності виконавчого комітету. Протягом 2007-2013 років функціонування системи чотири рази підтверджувалось міжнародними сертифікаційними компаніями. За цей період виконавчі органи сертифікували: у 2006 році – орган сертифікації TUV CERT, у 2009- Орган сертифікації TUV NORD CERT GmbH, у 2010 році - Орган сертифікації TUV ZUD Management Service GmbH, у 2011 році – Орган сертифікації систем менеджменту ТОВ «Глобал Сертифік». На виконавчі органи міської ради працюють на основі міжнародного стандарту ISO 9001-2008 та національного стандарту ДСТУ ISO 9001-2009.

Досвід роботи виконавчого комітету Луцької міської ради у системі управління якістю представлений як один з передових серед органів місцевого самоврядування у методичному посібнику «Система управління якістю як інструмент вдосконалення діяльності органу місцевого самоврядування»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові відзначили ...

КОМЕНТАРІ