Волинські правоохоронці зустрілися із представником Корпусу Миру США

Волинські правоохоронці зустрілися із представником Корпусу Миру США

19.04.14 15:05 0 712
Із робочим візитом на Волині, зокрема в УМВС України у Волинській області, побував представник Корпусу Миру США.

Участь у зустрічі взяли керівник волинських правоохоронців Петро Шпига, його заступник Володимир Поліщук, виконувач обов’язків начальника управління карного розшуку Олександр Балицький та завідувач сектору Укрбюро Інтерполу Ігор Рябчиков.

Лейтмотивом стало питання щодо безпеки перебування волонтерів Корпусу Миру США, на території області, встановлення взаємодії у випадку скоєння правопорушень проти них та координації дій на випадок надзвичайних ситуацій.

Своєю чергою Петро Шпига наголосив, що криміногенна ситуація в регіоні – стабільна і контрольована:

– Основним напрямком роботи волинських правоохоронці було є і буде – охорона громадського порядку і безпека людей, незалежно від їх національності або будь-якої іншої кваліфікуючої ознаки. При цьому у нас на належному рівні організована співпраця із громадськими організаціями щодо забезпечення правопорядку на вулицях населених пунктів.

Окрім того, начальник обласного управління міліції зауважив, що докладе максимум зусиль, аби у випадку необхідності волонтери могли оперативно отримати кваліфіковану допомогу працівників органів внутрішніх справ Волині.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Великодній кошик для ...
Наступна новина: На Рівненщині у ...

КОМЕНТАРІ