У ЦНАПі відбувся семінар для студентів Луцького національного технічного університету

У ЦНАПі відбувся семінар для студентів Луцького національного технічного університету

19.04.14 13:18 0 750
У Центрі надання адміністративних послуг відбувся виїзний семінар для студентів кафедри прикладної статистики та економіки праці Луцького національного технічного університету.

Захід відбувався в рамках вивчення курсу: мотивація персоналу, нематеріальні методи мотивації та оцінювання якості надання послуг. Заступник директора департаменту ЦНАП Тетяна Нечипоренко ознайомила студентів з принципами діяльності Центру, роботою адміністраторів, основними послугами, які можуть отримати лучани.

Молоді люди мали можливість поспілкуватися з працівниками ЦНАПу й отримати відповіді на питання, які їх цікавлять: що стало основною мотивацією до роботи у Центрі, як відбувається спілкування з заявниками, як відбувається оцінювання їх роботи і керівництвом, і громадянами.

«Для мене відвідування ЦНАПу стало дуже цікавим, адже я, будучи лучанкою, не знала, що в нашому місті створена структура, яка працює за принципом «єдиного вікна», і де можна отримати весь спектр необхідних для лучан послуг. Мені здається, що працівникам ЦНАПу до вподоби їх робота. В усякому разі, вони виконують її професійно і дуже ввічливі з громадянами», - відмітила студентка Тетяна Петльоха.

Для молодого покоління лучан, які сповідують європейські цінності життя, є пізнавальними та повчальними такі візити. Адже у місті багато що зроблено для громадян. Але яким чином відбувається співпраця влади і громади, як окремо взятий мешканець міста співпрацює з міською радою – для студентів це стало новою цікавою інформацією. Вони зараз визначаються з майбутнім місцем роботи та професією. І сьогоднішній візит у ЦНАП хороший мотиватор для тих, хто хоче принести користь своїй державі. ЦНАП – структура, де є чітка організація праці та розподіл обов’язків і яка на основі сучасних європейських стандартів взаємодії влади і громадян забезпечує надання якісних адміністративних послуг замовникам», - відмітив завідувач кафедри прикладної статистики та економіки праці ЛНТУ, професор Юрій Барський.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ