В Луцьку триває підготовка до Великодніх свят

В Луцьку триває підготовка до Великодніх свят

19.04.14 16:46 0 699
Незабаром християни відзначатимуть велике свято – Великдень. Традиційно до нього усі намагаються навести лад у своїх будинках, подвір’ї, вулиці. Активну підготовку до цього свята веде й департамент житлово-комунального господарства міської ради. У Луцьку уже завершилися роботи із прибирання вулиць від залишків піску, яким у зимовий період посипали вулиці та тротуари міста.

Крім того, житлово-комунальні підприємства побілили дерева та бордюри на вулицях та дворах міста.

Минулого тижня у місті було проведено ряд толок у зелених зонах та поблизу річки Сапалаївка.

Директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький повідомив, що КП «Зелене господарство м. Луцька» проводило знесення сухостійних дерев та подрібнення гілок у сквері Героїв Майдану за Палацом урочистих подій. Також на клумбах центральних вулиць міста та біля пам’ятників Лесі Українки, Тараса Шевченка, Михайла Грушевського висаджено квіти.

За його словами, здійснювалося влаштування газонів біля пам’ятних знаків, де проводилися ремонтні роботи, на Меморіальному комплексі «Вічна Слава».

Крім того, Іван Кубіцький зазначив, що комунальні служби фарбували турнікети на шляхопроводах на проспекті Перемоги, вулиці Ковельській, Шевченка та Данила Галицького.

Тривають у місті й роботи із капітального ремонту прибудинкових територій на вулиці Володимирській та Шота Руставелі.

На теперішній час тривають активні роботи у дворах на вулиці Володимирській, 108, 110, 112, де працівники Луцької ДПМК уже встановили бордюри, здійснили щебеневе підсипання. за словами Івана Кубіцького, у разі сприятливих погодніх умов, розпочнуть вкладання асфальту.

Тривають роботи й з капітального ремонту прибудинкової території на вулиці Шота Руставелі, 9, 11, 13. Їх виконують працівники підприємства «Луцькавтодор». Нині тут уже проведені підготовчі роботи.

Також директор департаменту ЖКГ повідомив, що було здійснено відсипання відпрацьованим асфальтом великих ям на вулицях Мазепи, Софії Ковалевської, Ветеранів, Кравчука та Воїнів-інтернаціоналістів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ