У Волинській області напередодні Великодніх свят рятувальники продовжують профілактичну роботу із представниками релігійних конфесій

У Волинській області напередодні Великодніх свят рятувальники продовжують профілактичну роботу із представниками релігійних конфесій

19.04.14 10:09 0 739
Для безпечного проведення Великодніх свят працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій щорічно проводять перевірки протипожежного стану церков та храмів, де будуть проводитися богослужіння. Окрім цього, вогнеборці організовують разом із представниками різних релігійних конфесій спільні виїзні семінари, наради, практичні заняття.

Так, 17 квітня, у День пожежної охорони працівники ДСНС провели семінар-практикум зі священнослужителями УПЦ МП м. Луцька та Луцького району.

Під час теоретичної частини заходу настоятелям було роз’яснено правила пожежної безпеки в культових закладах та порядок дій на випадок виникнення пожежі.

«Основними причинами виникнення пожеж в культових закладах є використання відкритого вогню та нехтування правилами пожежної безпеки, – зауважив начальник Луцького міськрайонного відділу У ДСНС України у Волинській області підполковник служби цивільного захисту Василь Оліферчук. – Саме тому ми не лише розповідаємо про пожежну безпеку, а й проводимо практичні заняття із священнослужителями».

Практична частина семінару включала в себе проведення показової демонстрації первинних засобів пожежогасіння у разі виникнення надзвичайних ситуацій під час святкування Великодня. У ході заходу кожен зі священників мав змогу спробувати за допомогою вогнегасника загасити умовну пожежу.

Рятувальники впевнені, що саме така співпраця з духовенством стане запорукою безпеки волинян.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери Рівненщини ...
Наступна новина: Програма BRIDGE пропонує ...

КОМЕНТАРІ