В Закарпатській області рахівські правоохоронці відвідали вихованців Великобичківської школи-інтернату

В Закарпатській області рахівські правоохоронці відвідали вихованців Великобичківської школи-інтернату

19.04.14 13:20 0 811
Діти чекали на приїзд міліціонерів на шкільному подвір’ї. Гості не встигли вийти з автомобіля, як дітлахи весело вишикувалися. Найбільше, що їх цікавило, чи привезли міліціонери їм подарунки...

Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Рахівського РВ УМВС часто навідують цей заклад, щоб проводити попереджувально-профілактичні заходи, читати лекції. Та напередодні свята Великого Воскресіння, за традицією, яка вже дотримується багато років, рахівські правоохоронці принесли дітям пасочки, солодощі, фрукти, канцелярські товари та інші дарунки.

- Дітям-сиротам та учням з малозабезпечених сімей завжди потрібно приділяти більше уваги, в тому числі і правоохоронцям, адже спілкування дітей з людьми у формі вселяє в їх серця впевненість, розуміння, що про них дбають та піклуються про їхнє майбутнє, - каже начальник міліції Рахівського району Віталій Шимоняк.

Вручаючи подарунки, Віталій Васильович кожну дитину привітав з наступаючим Великоднем, побажав здоров’я та успіхів у навчанні. Дитячі обличчя сяяли від радості, адже окрім пасхальних дарунків вони отримали цікаве спілкування, увагу і тепло, якого часто бракує.

Правоохоронці привітали з Великоднем також педагогів та побажали їм здоров’я, натхнення і терпіння в їх нелегкій праці.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У ЦНАПі відбувся семінар ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ