В Закарпатській області архітектурно-містобудівна рада розглянула проект схеми планування території Рахівського району

В Закарпатській області архітектурно-містобудівна рада розглянула проект схеми планування території Рахівського району

19.04.14 08:04 0 678
15 квітня відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури Закарпатської облдержадміністрації. На засіданні ради було розглянуто проект схеми планування території Рахівського району.

З доповіддю перед членами ради виступив головний архітектор проекту ДП “Львівський Промбудпроект” Андрусишин Р.П. Також відбулось фахове обговорення містобудівної документації.

Засідання традиційно проводилось під керівництвом головного архітектора Закарпатської області Пігуляка М.М., який роз’яснив параметри даної документації. Було наголошено на тому, що це перша значна документація регіонального значення, яка розроблена після затвердження нової схеми планування Закарпатської області у травні 2013 року. Також було ознайомлено членів ради з рецензією та висновками відповідних служб та органів щодо схеми планування Рахівського району.

На засіданні ради йшлося про важливість розроблення документу для забезпечення раціональності використання земельних ресурсів Рахівського району та його подальшого планового містобудівного розвитку.

За результатами голосування, схема планування була схвалена та рекомендована до затвердження Рахівською районною радою після доопрацювання, відповідно до пропозицій членів ради та проведення відповідної експертизи.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На чверть зросте вартість ...

КОМЕНТАРІ