В Закарпатській області хустські міліціонери у взаємодії з прикордонниками затримали вбивцю

В Закарпатській області хустські міліціонери у взаємодії з прикордонниками затримали вбивцю

19.04.14 11:40 0 707
До Хустської лікарні з вогнепальним пораненням було доставлено 36-річного жителя с. Драгово.

Ввечері у гості до господаря будинку прийшов 38-річний місцевий житель, який на грунті ревнощів здійснив у його сторону біля 5-ти пострілів. Каретою швидкої допомоги господаря будинку з вогнепальним пораненням у черевну порожнину було доставлено до лікарні.

На місце пригоди терміново виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником міліції Василем Турдаєм та його заступниками. З Ужгорода прибули заступник начальника УМВС Михайло Немеш із начальником управління карного розшуку Василем Лешком.

Працівники міліції встановили, що до господаря будинку приїхав односільчанин, між ними виник конфлікт. Дружина почула постріли й бачила, як гість хутко вибіг із хати та на своєму автомобілі помчав у бік центральної дороги.

На пошук злочинця негайно було орієнтовано міськ-райвідділи міліції області, а також пункти пропуску Державного кордону України. І вже через дві години в пункті пропуску держкордону в смт.Солотвино Тячівського району прикордонники затримали злочинця. Його доставлено до міськвідділу міліції і поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Свою неадекватну поведінку чоловіку доведеться пояснювати правоохоронцям.

- Дану подію за ст.15-115 ч.1 «Замах на умисне вбивство» Кримінального кодексу України слідчим внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років, -резюмує начальник Хустської міліції Василь Турдай.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ