Міліціонери Ужгорода за "гарячими слідами" затримали грабіжника

Міліціонери Ужгорода за "гарячими слідами" затримали грабіжника

19.04.14 14:14 0 913
Оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції викрили грабіжника та встановили обставини пограбування 12-річного ужгородця.

Серед ночі за допомогою до ужгородських міліціонерів звернувся 36-річний приватний підприємець, мешканець міста. Чоловік повідомив, що його 12-річного сина пограбував невідомий чоловік.

З’ясувалося, що близько 20-ї години хлопчик разом зі своїми друзями відпочивав на лавочці у дворі за місцем проживання. До них підійшов невідомий чоловік і вирвав у малого з рук мобільний телефон «Samsung GALAXY». Після чого зник у невідомому напрямку.

Міліціонери негайно відреагували на заяву та почали пошуки зловмисника за описаними потерпілим та його друзями прикметами. Через деякий час грабіжника було знайдено. Ним виявився раніше судимий 19-річний мешканець с.Сюрте Ужгородського району.

Молодик пояснив правоохоронцям, що хотів «легких грошей», тож вирішив пограбувати одного з трьох хлопців, які сиділи на лавочці у дворі багатоповерхівки. Малий хизувався перед іншими хлопцями своїм дорогим мобільним телефоном. Тоді він підійшов до дітлахів та вирвав з рук потерпілого мобілку. Після чого спокійно пішов до своїх ужгородських родичів додому, щоб переночувати. Вранці мав намір продати телефон, але завадили міліціонери, які прийшли за ним до родичів.

Речовий доказ вилучено. Зловмисник дає покази слідчим Ужгородського міськвідділу міліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За скоєне молодику загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу відносно нього.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Сиротюк та Леонід ...
Наступна новина: УБОЗівці затримали ...

КОМЕНТАРІ