Хмельниччина: для 32-річного кам'янчанина гра в «російську рулетку» закінчилась трагічно

Хмельниччина: для 32-річного кам'янчанина гра в «російську рулетку» закінчилась трагічно

19.04.14 08:18 0 612
Близько першої години ночі до Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря міської лікарні про те, що в приймальне відділення доставлено 32-річного місцевого жителя з вогнепальним пораненням у голову. На жаль, врятувати чоловіка лікарям не вдалося.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що того вечора потерпілий відпочивав разом з товаришами. Компанія пересувалась містом на автомобілі, який належав одному із них. Хлопці розповіли, що їхній товариш, який був добряче напідпитку, прямо в салоні несподівано дістав свій револьвер і почав демонстративно крутити барабан. Товариші, дізнавшись, що в барабані є кілька патронів, наполягали, щоб він заховав зброю. Але той приклав пістолет до правої скроні і натиснув на гачок. На жаль, ігри з долею у російську рулетку закінчились трагічно… Перелякані свідки події чимдуж помчали до лікарні, але медикам залишилось тільки констатувати смерть.

Зброя, з якої було здійснено постріл, належить до пневматичного типу і продається без спеціальних дозволів, але, очевидно, власник переробив її під вогнепальну. Свідки розповідають, що знали про наявність у товариша револьвера, але й подумати не могли, що він буде поводитись із ним так легковажно.

Як повідомив заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області полковник міліції Віктор Кіс, наразі призначено цілий ряд експертиз. Слідчі працюють над з’ясуванням усіх обставин події.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Наші кращі випускники: ...
Наступна новина: Кочетов: "Волинь жахливо ...

КОМЕНТАРІ