На Волині розпочали збір коштів для онкохворих

На Волині розпочали збір коштів для онкохворих

19.04.14 09:38 0 680
На Волині стартував новий проект, ініційований одним із місцевих хлібокомбінатів у партнерстві з благодійним фондом «Стопрак». Відтепер кожні 10 копійок від продажу «Родинного хліба» йтимуть на потреби діток із онкогематологічним захворюванням.

Про це IA ZIK повідомили у благодійному фонді «Стопрак».

За словами завідувача онкогематологічним центром Волинської обласної дитячої клінічної лікарні Сергія Миронюка, на обліку перебуває 170 дітей із захворюванням крові. Тих коштів, які виділяються в рамках програми «Дитяча онкологія», на ліки не вистачає, не кажучи вже про дороговартісне обладнання, без якого неможливо забезпечити сучасне лікування.

«Усі ми хочемо жити в Європі. Тому бізнес повинен бути соціально відповідальним. Я хотів би, щоб нас підтримали не тільки громадяни, а й бізнес Волині, відраховуючи зі своєї продукції якусь частину на благодійність», – зазначив голова правління одного з волинських хлібокомбінатів Андрій Тищенко.

Незважаючи на те, що хлібобулочні вироби подорожчали, на «Родинний хліб» ціна не змінюється. Також Андрій Тищенко розглядає можливість долучення до акції ще кількох видів продукції. А на разі буде створено сайт проекту, який міститиме всю інформацію про кількість проданих хлібин і суму благодійних коштів.

Маркетолог Марія Подкаменна переконана, що проект буде вдалий, адже всі вироби підприємство виготовляє з натуральної сировини, ретельно дбає про дотримання рецептури і технології виготовлення. Крім того, до справи долучилося чимало небайдужих людей, зокрема – семінаристи, які наклеїли сотні сонячних наліпок.

«Щодня ми купуємо хліб. То чому не купити «Родинний» і не зробити добру справу?», – так прокоментувала ініціативу президент Благодійного фонду «СТОПРАК» Марія Адамчук.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі в ...
Наступна новина: У Мексиці помер класик ...

КОМЕНТАРІ