Кримчани зможуть скласти ЗНО у будь-якій області України

Кримчани зможуть скласти ЗНО у будь-якій області України

19.04.14 19:35 0 792
Абітурієнти, зареєстровані для складання тестів на території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь, зможуть пройти зовнішнє незалежне оцінювання в інших регіонах України впродовж основної сесії ЗНО, що відбудеться 3-27 червня, додаткової – 4-11 липня та скороченої – 14-17 липня 2014 р. Для таких осіб продовжено термін унесення змін до реєстраційних даних.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, інформує прес-служба Міносвіти.

У центрі повідомляють, якщо абітурієнт з Криму хоче взяти участь в основній сесії ЗНО, йому потрібно до 30 квітня перереєструватися за новою адресою.

«Для цього слід зайти на інформаційну сторінку, розміщену на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, та зазначити місце свого перебування під час проходження ЗНО. роздрукувати й заповнити заяву і разом з копією сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання надіслати до відповідного регіонального центру оцінювання якості», – зазначили в УЦОЯО.

Якщо ж через поважні причини абітурієнт не зможе скласти тести впродовж основної сесії, то матиме можливість зробити це під час додаткової. Пункти тестування для проведення додаткової сесії будуть створені в кожному обласному центрі. Перереєстрацію можна буде здійснити з 1 травня до 15 червня.

У разі неможливості проходження ЗНО під час основної та додаткової сесій абітурієнт зможе взяти участь у скороченій сесії. Пункти тестування функціонуватимуть на базі вищих навчальних закладів у кожному обласному центрі України. Перереєстрацію буде проведено з 16 до 30 червня.

«Інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання про місце та час складання тестів здійснюватиметься у формі запрошень-перепусток, що будуть розміщені на інформаційних сторінках абітурієнтів», – йдеться у повідомленні.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ