У Львові збирають паски для українських військових, що охороняють Південь

У Львові збирають паски для українських військових, що охороняють Південь

19.04.14 16:51 0 697
У Львові стартує акція зі збору великодніх пасок для українських військових, що охороняють південні кордони України.

Про це 18 квітня на прес-конференції повідомив один з організаторів акції, голова правління Центру інформаційних досліджень «Меридіан» Олександр Лавринович.

За його словами, планується організувати великоднє десантування пасок від львівських та херсонських господинь для українських військових, що перебувають під Кримом.

«Є можливість передати паски військовим на південних позиціях України. Паски можна приносити у Товаристо Лева, що на вул. Дрогобича, 8/12 у Львові. Акція триватиме тиждень. Перше десантування пасок для військових відбудеться вже до Великодня», – розповів О. Лавринович.

За його словами, також триває акція «Підпримай українських військових вишиванкою».

«Жінки з України та з-за кордону вишивають вишиванки для українських військових, що перебувають на всіх кордонах України», – розповів О. Лавринович.

За його словами, під час поїздки львівських блогерів, журналістів та молодіжних лідерів на Херсонщину українським офіцерам вже передали 15 вишиванок. Для них вишита сорочка – як своєрідний оберіг.

Представник Західного регіонального медіа центру Міноборони Володимир Скоростецький зазначив, що для передачі військовим потрібні вишиванки великих розмірів – 54 і більших.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ