У Львівській області червоноградські правоохоронці розповіли учням як не стати cуб'єктом злочинних посягань

У Львівській області червоноградські правоохоронці розповіли учням як не стати cуб'єктом злочинних посягань

19.04.14 15:20 0 747
Перед Великодніми святами Червоноградські правоохоронці, а саме працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків, помічник начальника міського відділу зі зв’язків з громадськістю, соціальними працівниками та представники ЗМІ завітали в гості до учнів Червоноградського Професійного гірничо-будівельного ліцею.

Правоохоронці провели ряд профілактичних бесід з учнями навчального закладу про те, як не стати об’єктом злочинних посягань, як не стати заручником наркотиків, алкоголю та інших згубних звичок. Учні мали змогу поставити запитання працівникам, після того запросили їх взяти участь у проведенні конкурсу «Великодня писанка», який проходив у їхньому навчальному закладі.

Кожного року, напередоднi свята Воскресiння Господнього, ми організовуємо конкурс серед груп учнів нашого закладу, щоб помилуватися рукотворними шедеврами Великодньої атрибутики. В нашому навчальному закладі учні здобувають гiрничі, будiвельно-монтажні, торгово-кулiнарні знання, а тому володіють неабиякою майстерністю». - повідомила заступник директора з навчально-виховної роботи ЧПГБЛ Наталія Бровченко.

В результаті проведення конкурсу переможці були нагороджені грамотами та подяками, а правоохоронці отримували задоволення від побаченої краси та подякували усiм учасникам конкурсу та керівництву навчального закладу за незабутнi хвилини радостi спiлкування зi свiтом мистецтва i гарний настрiй.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Тернопілля: обережно - ...

КОМЕНТАРІ