Ірина Сех: "Хай Господь благословить наш народ і нашу державу!"

Ірина Сех: "Хай Господь благословить наш народ і нашу державу!"

19.04.14 10:22 0 781
"Вклоняюся патріотизму, вірі, самопожертві українців заради свого народу, заради ближнього свого. В очікуванні Великодня від усієї душі зичу, аби кожен з нас відчув себе щасливим на рідній землі, у свої країні, про розквіт якої ми мріємо та підносимо наші молитви". Про це йдеться в привітанні голови Львівської облдержадміністрації, голови Львівської обласної організації ВО "Свобода" Ірини Сех з нагоди Великодня.

"Щиро вітаю Вас із найвеличнішим і найсвітлішим християнським празником – Воскресінням Христовим!

Свято Пасхи – це символ незламності духу, символ перемоги й торжества добра. У ці дні ми усвідомлюємо другорядність матеріального та намагаємося долучитися до вічних цінностей, які утверджує Господь своїм Воскресінням.

Ми з Вами пережили важку, сповнену трагічних подій зиму. Ми з болем і скорботою провели Великий піст, оплакуючи мучеництво синів і дочок України. Ми вкотре знесли свій Хрест на Голгофу, усвідомлюючи, що Хресна дорога України ще не скінчилася. Я знаю, що кожен з Вас усім серцем вболіває за мир в Україні та молиться за її незалежність і звільнення від загарбників. Вклоняюся перед Вашим патріотизмом, вірою, самопожертвою заради свого народу, заради ближнього свого.

В очікуванні Великодня від усієї душі зичу Вам здоров'я, щастя та злагоди. Хай в кожному домі запанують мир, спокій та любов. Бажаю, аби кожен з нас відчув себе щасливим на рідній землі, у свої країні, про розквіт якої ми мріємо та підносимо наші молитви.

Хай Господь благословить наш народ і нашу державу! Христос Воскрес!" - йдеться в привітанні Ірини Сех.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ