У Львівській області у Самборі громадяни добровільною здають зброю

У Львівській області у Самборі громадяни добровільною здають зброю

19.04.14 13:11 0 716
У Самбірський міський відділ міліції громадяни добровільно здали три гладкоствольних мисливських рушниць, дев’ять газових пістолетів та один спецзасіб індивідуального захисту для відстрілу гумовими кулями.

На Самбірщині триває триває місячник добровільної здачі зброї, бойових припасів, вибухових речовин та спеціальних засобів самооборони, що незаконно зберігаються у громадян.

«На у міськвідділ міліції громадянами добровільно здали три гладкоствольних мисливських рушниць, дев’ять газових пістолетів та один спецзасіб індивідуального захисту для відстрілу гумовими кулями», - повідомив заступник начальника Самбірського міськвідділу міліції – начальник міліції громадської безпеки, підполковник Руслан Зазулькевич.

Нагадуємо, що відповідно до статті 263 ч.1 КК України носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

З метою попередження будь-яких правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом зброї, Самбірський міськвідділ міліції закликає громадян бути свідомими та повідомляти у міліцію факти незаконного зберігання зброї, бойових припасів, вибухових речовин та пристроїв.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заява Аксьонова про ...
Наступна новина: На Тернопіллі вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ