У Чернігові в ніч на Великдень працюватимуть громадський транспорт та вуличне освітлення

У Чернігові в ніч на Великдень працюватимуть громадський транспорт та вуличне освітлення

19.04.14 11:58 0 692
Роботу громадського транспорту в ніч на Великдень із 19 на 20 квітня буде подовжено, аби люди мали змогу добратися до храмів. Про це повідомив заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров.

Зокрема, транспорт на маршрутах № 27 «Олександрівка – ЛГЗ», №30 «Пивзавод – Епіцентр» і №33 від ЗАЗу до вул. Преображенської перевозитиме пасажирів до 1-ї години ночі. Потім автобуси вийдуть на ці маршрути зранку о 4-й годині. Автобуси на маршруті №15 «Забарівка – вул. Савчука» працюватимуть до 24-ї години 19 квітня, а 20 квітня розпочнуть перевезення з 6-ї ранку.

Також С. Віхров сказав, що досягнуто домовленості з міськими електромережами про роботу зовнішнього освітлення вночі в черговому режимі.

Правопорядок на вулицях обласного центру та поблизу храмів забезпечуватимуть майже 100 правоохоронців – співробітників патрульно-постової служби та державтоінспекції.

«Ми зробимо все від нас залежне, аби люди спокійно освятили паски та в доброму настрої зустріли свято Великодня», - відзначив С. Віхров.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Команда рятувальників ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ