Міліціонери Рівненщини здали кров важкохворим дітям

Міліціонери Рівненщини здали кров важкохворим дітям

19.04.14 10:05 0 743
Для правоохоронців донорство вже стало доброю традицією. Вони завжди відкликаються на прохання про допомогу. Міліціонери врятували таким чином вже не одне людське життя.

В Україні тисячі хворих людей потребують підтримки та допомоги. Для багатьох із них переливання крові — це єдиний шанс для життя.

Напередодні Христового Воскресіння, керівництво УМВС ініціювало проведення добровільної благодійної здачі крові. В лавах правоохоронців знайшлося чимало небайдужих людей, які висловили бажання допомогти.

Зазначена акція, в першу чергу, спрямована на допомогу хворим дітям, працівникам та пенсіонерам органів внутрішніх справ області.

— Наші міліціонери регулярно долучаються до благодійності з метою збереження здоров’я нації, — зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Рівненській області полковник міліції Сергій Гандзелевський. — Загалом понад 50 співробітників органів та підрозділів внутрішніх справ області відгукнулися допомогти хворим. Ми і надалі будемо долучатись до благодійності, адже кількість охочих допомагати в рядах правоохоронців не меншає.

ОЧКО ОЛЬГА,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ