У Рівненській області рятувальники отримали грамоти обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

У Рівненській області рятувальники отримали грамоти обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

19.04.14 12:02 0 823
17 квітня, в День професійного свята працівників пожежної охорони, директор Рівненського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ананій Бучак вручив співробітникам Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій області підполковникам служби цивільного захисту Олександру Ульяніну та Роману Пелеху грамоти за плідну співпрацю та особистий вагомий внесок у здійсненні профілактичної роботи серед сімей, дітей та молоді на території краю.

Дана співпраця триває вже понад три роки. Рятувальники та соцпрацівники проводять серед населення масово-роз’яснювальну роботу з метою профілактики негативних явищ, пропаганди здорового способу життя та запобігання пожеж в житловому секторі. Також рейдові групи постійно відвідують навчальні та дошкільні заклади, де роз’яснюють дітям основні вимоги безпечної життєдіяльності.

Отримавши відзнаки, офіцери Головного управління Держслужби з НС в свою чергу зазначили, що життя людей, а особливо дітей, є найбільшою цінністю. Тому мінімізувати кількість пожеж і надзвичайних подій у житловому секторі та зробити життя громадян краю по-справжньому безпечним – є одним із головних завдань рятувальників Рівненщини і відповідна співпраця в даному напрямку буде лише зміцнюватися.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Луцьку гроші для родин ...

КОМЕНТАРІ