У Житомирі міліція оперативно встановила та затримала підозрюваного у вбивстві

У Житомирі міліція оперативно встановила та затримала підозрюваного у вбивстві

19.04.14 09:08 0 654
Увечері 17 квітня поблизу недобудованого будинку на околиці м. Житомира було виявлено бездиханне тіло чоловіка. Уже за кілька годин правоохоронці встановили особу та затримали підозрюваного.

Тривожне повідомлення надійшло до чергової частини Житомирського МВ УМВС о 20.40 год. Працівники слідчо-оперативної групи, що прибули на місце події, встановили особу загиблого – ним виявився 56-річний житомирянин, який мешкав неподалік. На тілі чоловіка виявили садна та ножове поранення грудної клітини. З місця події вилучили речові докази.

Оперативники карного розшуку, провівши низку оперативно-розшукових заходів, встановили, що смертельне поранення загиблому наніс 43-річний місцевий житель. Правоохоронці розшукали та затримали підозрюваного упродовж декількох годин. Той зізнався у вчиненому.

- Встановлено, що підозрюваний останнім часом проживав у вагончику на території будівництва та вів антисоціальний спосіб життя, - повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Володимир Лупащенко. – За попередніми даними, саме ця обставина стала причиною сварки між чоловіками. Зауваження, яке зробив загиблий, викликало у того напад люті, у хід пішли кулаки та ніж.

Нині розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Наталя Тимчук,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ