Внаслідок ДТП на Волині травмувалося шестеро громадян

Внаслідок ДТП на Волині травмувалося шестеро громадян

21.04.14 18:15 0 1146
На Волині в результаті дорожньо-транспортних пригод за добу травмувалися троє водіїв, двоє пасажирів та пішохід.

Учора близько 08 години ранку на вул. Рівненській, в м. Луцьку трапилась автопригода в якій травмувався пішохід.41-річний водій, керуючи автомобілем «Хюндай Акцент», заїжджаючи на територію підприємства, скоїв наїзд на 52-річного пішохода, який переходив проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок автопригоди чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у відділення нейрохірургії Луцької міської клінічної лікарні.

Ще одна пригода зареєстрована в обласному центрі об 11 годині по вул. Стрілецькій. 35-річний водій керуючи автомобілем «ЗАЗ», виконуючи маневр розвороту, не надав дорогу автомобілю «Фольксваген Кадді», під керуванням 30-річного лучанина, що рухався в попутному напрямку. Внаслідок зіткнення, водій автомобіля «ЗАЗ» отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у відділення травматології Луцької міської лікарні.

У місті Ковелі 42-річний водій рухаючись автомобілем «НІСАН-КУПІСТОР» проїхав на заборонений сигнал світлофора та здійснив зіткнення з автомобілем «МІЦУБІСІ-ЛАНСЕР». Внаслідок зіткнення обидва водії отримали тілесні ушкодження та доставлені у Ковельську центральну районну лікарню.

Того ж дня, у місті Ковелі 52-річний водій, керуючи автомобілем «Лексус LX-470», за попередніми даними не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілями, які стояли в заїзному кармані з правого боку по напрямку його руху: «OPEL-ZAFIRA та «ЗАЗ - Ланос».

Внаслідок ДТП два пасажира автомобіля «OPEL-ZAFIRA» 33-річна жінка та 3-річний малюк, отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у Ковельську центральну районну лікарню.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Росіяни не побачать бій ...

КОМЕНТАРІ