Волинь: проведемо свята без дорожньо-транспортних пригод!

Волинь: проведемо свята без дорожньо-транспортних пригод!

21.04.14 17:42 0 669
Державтоінспекція Волині нагадує водіям, що в період святкових днів збільшується інтенсивність транспорту у зв'язку із переїздом людей до місць відпочинку. А тому водіям потрібно бути особливо уважними та обережними за кермом.

Одним із негативних факторів є різка зміна погодних умов від сонячного ранку до зливи ввечері. Окрім того, велику небезпеку на дорозі становлять водії, які сідають за кермо в стані алкогольного сп’яніння, грубо порушуючи Правила дорожнього руху.

Згідно зі статистикою, найбільше дорожньо-транспортних пригод трапляються на автошляхах області у п’ятницю та вихідні дні. Тому, рухаючись автошляхами Волині, не нехтуйте правилами, адже наслідки можуть призвести до скоєння автопригод. При цьому результати порушення ПДР – травмування та загибель людей. Тож кожен водій повинен розуміти і усвідомлювати необхідність дотримання Правил не через острах покарання, а з метою загальної безпеки.

Пам'ятайте: ви несете відповідальність не тільки за себе, але й за своїх пасажирів. Аби від автомобільної поїздки залишилися лише приємні спогади, не наражайте на небезпеку себе та своїх близьких, а також інших учасників дорожнього руху. Дотримання елементарних правил безпеки, взаємоповага на дорозі – запорука безпечної подорожі.

Тож, шановні водії: давайте разом зробимо шляхи Волині безаварійними та безпечними, будьте уважними на дорозі та неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху!

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Папа закликає зупинити ...
Наступна новина: Ірак: від вибухів загинуло ...

КОМЕНТАРІ