На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському через пиятику матері 8-річна дівчинка залишилась на вулиці

На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському через пиятику матері 8-річна дівчинка залишилась на вулиці

21.04.14 14:15 0 670
Працівники кримінальної міліції у справах дітей Кам’янець-Подільського МВ УМВС розшукали 8-річну дівчинку, яка залишилась на вулиці через легковажну поведінку матері.

Вранці до Кам’янець-Подільського міського відділу міліції звернулась 33-річна кам’янчанка із заявою про зникнення доньки. Матір була в розпачі та розповіла правоохоронцям, що напередодні дитина пішла гуляти в двір і додому так і не повернулась. Та чомусь і словом не обмовилась, чим весь цей час займалась сама. І тому була причина…

— Відділення в повному складі виїхало на місце проживання дівчинки, — розповідає начальник кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу Юрій Плюта. — Кожен працівник був чітко проінструктований і займався пошуком. Під час поквартирного обходу дівчинку знайшли.

Дитина була у сусідки. З’ясувалось, що дівчинка, прийшовши ввечері додому, не достукалась до матері. Сусіди на стукіт вийшли з квартир, але і їхні зусилля були марними. Ще б пак, адже мати за час, коли дочка гуляла на вулиці, перехилила не одну чарку та міцно спала. Одна із сусідок взяла дівчинку до себе. Помила, нагодувала і вклала спати.

Наразі горе-матір притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 184 «Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Про дану подію проінформовано прокуратуру міста, службу у справах дітей та центр у справах дітей, сім’ї та молоді.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ