Майже половина жителів Південного Сходу України вважають можливою громадянську війну

Майже половина жителів Південного Сходу України вважають можливою громадянську війну

21.04.14 17:14 0 603
Лише третина жителів південних і східних областей не вірять у можливість громадянської війни.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), проведеного у 8 областях на Півдні та Сході України, – повідомляє ТСН.

Лише третина жителів південних і східних областей не вірять у можливість громадянської війни. 46% жителів Південного Сходу України вважають можливу громадянську війну. При цьому 16,4% вважають, що вона неминуча.

Опитування проводилось в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Харківській, Луганській, Дніпропетровській, Запорізькій та Донецькій областях.

З іншого боку, тільки 12,5% вважають, що війни не буде точно, а 20,2% вибрали варіант «швидше ні».

При цьому в «гарячій» Донецькій області громадянський конфлікт вважають неминучим 19,3%, а у відносно спокійній Дніпропетровській – 20,3%. У «заведеній» Луганській – 13,9%, а в менш напружених Миколаївській та Херсонській – 17,4% і 17,8%, відповідно.

Опитування проведене Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) 10-15 квітня 2014 р. Опитано 3232 респондентів старше 18 років у 160 населених пунктах восьми регіонів Півдня і Сходу України.

Як повідомлялося раніше, американська газета The Washington post вважає, що в Женеві Росія дала шанс Україні здатися без війни.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ