На Тернопіллі навіщо купувати, якщо можна вкрасти

На Тернопіллі навіщо купувати, якщо можна вкрасти

21.04.14 15:26 0 666
59-річний житель Підволочиського району зайшов до супермаркету за товаром, а вийшов з чужими речами. Скористатися краденим завадили працівники районного відділу міліції.

Одразу двоє жінок, у яких в супермаркеті поцупили речі, звернулися до працівників Підволочиського райвідділу міліції. Потерпілі розповіли, що залишили сумки у камері схову, а коли повернулися забрати – їх уже не було. Жінки хвилювалися, там були великі суми грошей, мобільні телефони та золоті вироби.

Оперативно розшукати підозрюваного міліціонерам вдалося за допомогою зображення з камери відеоспостереження. Правоохоронці встановили особу крадія, адже він раніше потрапляв у їхнє поле зору. Злодієм виявився уже судимий за крадіжку 59-річний житель Підволочиського району.

Менше ніж за годину правоохоронці знайшли підозрюваного з краденими речами у сусідньому Волочиському районі Хмельницької області.

Як зізнався зловмисник, крадіжку скоїв випадково. Зайшовши до супермаркету, хотів залишити свої речі у камері схову. Побачив, що один із ящиків відчинений, а всередині – жіночі сумки. Непомітно витягнув чуже майно та поклав у свій пакет.

За вчинене чоловікові доведеться понести покарання. Йому інкримінують частину 1 статті 185 ККУ (крадіжка).

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Аксьонову не сподобався ...

КОМЕНТАРІ