Керівник міліції Закарпаття зустрівся з представниками громадських організацій

Керівник міліції Закарпаття зустрівся з представниками громадських організацій

21.04.14 11:21 0 867
Відбулася зустріч активістів правозахисної громадської організації «Самодопомога Закарпаття» із в.о. начальника УМВС України у Закарпатській області Сергієм Шараничем.

Активісти просили керівника обласної міліції взяти на контроль справу про резонансне ДТП на Перечинщині, що сталося у лютому цього року. Тоді внаслідок аварії у селі Дубриничі загинув 30-річний Сергій Харлинський. Однак справу було закрито. Зараз, за рішенням суду, її скеровано на дорозслідування.

У відповідь на звернення представників «Самодопомоги», Сергій Шаранич розповів активістам уже наявну інформацію по цьому ДТП та пообіцяв взяти справу на особистий контроль.

- Попередньо переглянувши справу, у мене самого виникло кілька запитань по цьому ДТП, - каже начальник УМВС. - Тому я прийняв рішення особисто вивчити деталі справи, заслухати з цього приводу слідчого. Про результати я вам обов’язково повідомлю.

Представники «Самодопомоги» висловили бажання взяти участь у роботі оновленої Громадської ради при Закарпатському УМВС. Сергій Шаранич запросив присутніх, а також усіх активістів та громадських діячів, відвідати перше засідання Ради, яке має відбутися у приміщенні УМВС одразу після Великодніх свят 23 квітня о 17.00.

- Ми готові до співпраці та конструктивної роботи заради миру і спокою на Закарпатті, - резюмував зустріч керівник міліції.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області 18 ...
Наступна новина: Луческу: Ми заслужили три ...

КОМЕНТАРІ