В Закарпатській області в нічному Хусті пересічний громадянин став на заваді злочинцю

В Закарпатській області в нічному Хусті пересічний громадянин став на заваді злочинцю

21.04.14 18:37 0 653
На одній із вулиць Хуста чоловік побачив, як невідомий близько десятої години вечора знаходиться на даху приміщення одного з приватних адвокатів. Чоловік терміново повідомив працівників міліції по спецлінії «102».

Після отримання повідомлення слідчо-оперативна група в лічені хвилини прибула на місце пригоди. Правоохоронці оточили будівлю, щоб злочинець не втік. Під час переговорів міліціонери запропонували незнайомцю не чинити опір та здатися. Також міліціонери встановили, що дана будівля належить одному з приватних адвокатів Хустщини.

Але в той час почав падати дощ та дути сильний вітер. Чоловік зрозумів, що без сторонньої допомоги він з даху будинку не злізе. Міліціонери повідомили і власника офісу про нічного «візитера». Разом з власником офісу правоохоронці зайшли в приміщення, відкрили вікно, через яке «візитер» спустився їм прямо в руки…

Вже під час спілкування з міліціонерами чоловік придумав собі «легенду». Мовляв, того вечора він посварився зі своєю дівчиною, дуже засмутився й вирішив зробити їй сюрприз. Вона проживає на одній з вулиць в центрі міста на третьому поверсі будинку. Нарвавши квітів з чужої клумби, хлопець поліз до своєї Джульєти миритися. Щоб добратися до квартири своєї коханої, він виліз на дах однієї з будівель, де його й застала міліція...

Так це чи ні, проте правоохоронці встановили, що сам 26-річний «Ромео» вже має за плечима судимість. Наразі нічний «верхолаз» дає пояснення правоохоронцям про те, що він робив на даху будівлі.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ